Ένα ισχυρό πεδίο που αυξάνει σημαντικά την ικανότητα του σώματος για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη

Το Τάχυον είναι η πρωταρχική εκδήλωση της ενέργειας της πηγής- η γέφυρα μεταξύ του υλικού κόσμου  και του άμορφου / απείρου. Είναι το ενεργειακό πεδίο που υπάρχει παντού στη φύση. Το ίδιο το Τάχυον δεν έχει χρώμα, ήχο ή δόνηση αλλά είναι η πηγή όλων των συχνοτήτων.

Η θεραπεία αυτή δουλεύει με ισχυρούς ειδικά καλλιεργημένους κρυστάλλους αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα (π.χ. ενεργοποιημένοι δίσκοι), συντονισμένα όλα στη ενέργεια tachyon, δηλαδή την ενέργεια που υπάρχει πέρα απο την ταχύτητα του φωτός. Η ενέργεια tachyon ξανα- οργανώνει και ξανα-δομεί τα ενεργειακά πεδία μας, φέρνοντας υγεία σε όλο μας τον οργανισμό.

Τα εργαλεία και οι συνεδρίες Τάχυον έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε πόνους, τραυματισμούς, συναισθηματική απελευθέρωση, τραύματα, εξισορρόπηση οργάνων, διαταραχών, μαθησιακών δυσκολιών, αντιγήρανση, αυτοθεραπεία, αύξηση ζωτικότητας, διαλογισμού, εσωτερική γαλήνη και πνευματική εξέλιξη. Μια συνεδρία διαρκεί περίπου μια ώρα.

Το Τάχυον της ΑΤΤ είναι απολύτως ασφαλές, απλό στην πράξη και εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή συνδυαζόμενο σε οποιοδήποτε βαθμό με κάθε άλλη θεραπευτική μέθοδo όπως π.χ. το μασάζ.

Όμως ακόμα και τα 20’ λεπτά με τη θεραπεία cocoon μπορούν να φρεσκάρουν το σώμα και το πνεύμα μας. Το Κοκούν περιβάλλει με ένα τρισδιάστατο κουκούλι ενέργειας όλο το σώμα και οι πλέον κοινές αναφερόμενες εμπειρίες ύστερα από μια συνεδρία είναι: ισορροπία, αρμονία και χαλάρωση.

Advanced Tachyon Cocoon